Mint Chai

Mint Chai - sapun hidratant cu menta si cuisoare

Mint Chai – săpun hidratant cu mentă și cuișoare

Săpun cu textură și spumă bogată, cu aromă răcoritoare și ușor exotică determinată de prezența uleiurilor esențiale de mentă și cuișoare, precum și a plantelor infuzate în ulei (pudră de mentă, cardamon, ceai negru, ghimbir). Pudra de  roșcove prezentă în săpun are puternice efecte antioxidante și ajută la catifelarea pielii.

Săpunul are efect revigorant și tonic asupra pielii și psihicului, dar și antiseptic și decongestionant, iar combinația de uleiuri ce intră în componența săpunului asigură curățarea și hidratarea optimă de care pielea are nevoie.

Săpunul Mint Chai este realizat manual din ingrediente 100% naturale prin procedeul „la rece”, nu conține aditivi și stabilizatori chimici care pot modifica echilibrul pielii astfel încât poate fi folosit pentru mâini și corp.

Ingrediente: uleiuri saponificate de măsline, cocos, palmier, unt de cacao și shea, pudră de roșcove, uleiuri esențiale de mentă și cuișoare, infuzie în ulei de plante aromate (mentă pudră, ceai negru, cardamon pudră, ghimbir pudră, cuișoare și nucșoară).

Contraindicat în perioada de sarcină și alăptare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *