Cinnamon Haze

Cinnamon Haze - sapun exfoliant cu cafea si scortisoara

Cinnamon Haze – săpun exfoliant cu cafea și scorțișoară

Săpun cu efect exfoliant datorită prezenței boabelor de cafea măcinate. Este cunoscut efectul cafelei în ceea ce privește curățarea epidermei, iar prezența cofeinei stimulează producerea de noi celule tonifiind și îmbunătățind aspectul pielii.

Uleiurile din componența săpunului sunt alese pentru a oferi hidratarea și curățarea necesară, iar uleiul esențial din frunze de scorțișoară stimulează microcirculația la nivelul pielii si relaxează spiritul in perioadele de stres și epuizare psihică. Datorită acestor componente, folosirea regulată poate îmbunătății aspectul pielii afectate de celulită, având efect tonifiant la nivel cutanat.

Uleiul esențial din frunze de scorțișoară adaugă săpunului o aromă caldă și ușor picantă, cu note de mosc și este mai blând cu pielea față de uleiul din coji de scorțișoară.

Săpunul Cinnamon Haze este realizat manual din ingrediente 100% naturale prin procedeul „la rece”, nu conține aditivi și stabilizatori chimici care pot modifica echilibrul pielii astfel încât poate fi folosit pentru mâini și corp.

Ingrediente: uleiuri saponificate de măsline, cocos, palmier, cafea măcinată și ulei esențial din frunze de scorțișoară.

Contraindicat în timpul sarcinii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *